Monday, 1 December 2014

MY BLOGLIST...DISEMBER



Assalammualaikum wbt...

Seperti yang aku citer di sini dan di sini .....untuk tempoh 16 hingga 30 November 2014 top 10 komentor kat blog aku nih adalah seperti dalam gambar di bawah...


Carta 10 top  komentor di blog aku ialah:


Seperti biasa..2 blogger yang paling aktif komen akan disenaraikan dalam bloglist aku...permanent tauuu..hihihi...2 blogger tersebut ialah Jari Manis dan MNH SASTERA MELAYU....memandangkan Jari Manis memang dah ada dalam bloglist aku so MNHSM akan disenaraikan dalam Rakan Blogger Kacak Bergaya...hihihihi...senarai bloglist aku akan sentiasa update bagi menghargai rakan2 yang sudi komen...mulai Disember...aku akan update 1 bulan sekali..dan aku kekalkan 2 blogger yang paling aktif komen akan disenaraikan...mudah jer kan...hehehehehe


pssstttt...korang dah join lom GA yang aku anjurkan??? Kalau belum...leh klik banner dibawah untuk join ye.....




14 comments:

  1. draft giveaway sudah siap . tunggu masa publish jer ...

    ReplyDelete
  2. luqman...hihihihi..tahniahhh

    CM...waaa...xsabar nk join..hehheehe

    ReplyDelete
  3. Saalm mesra ;)

    Jemput join segmen CN yer ..

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. wah..nama saya tersenarai lah...saya bz balik kampung..makanya xleh nk komen.hehe

    ReplyDelete
  5. terima kasih banyak2 sebab masukkan blog saya dalam bloglist. nanti saya masukkan blog akak juga ye.

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Deanna :-) blog Deanna mmg akan menjadi buruan JM coz suka baca your celoteh tu :-)

    ReplyDelete
  7. Kak Jari Manis memang hebat :D
    semua orang suka baca blog dia ;D

    ReplyDelete
  8. CN..nti kita singgah ye...hihihi

    ER...balik kpg jgn plg dgn tangan kosong tauu...hahahahahah

    CB...mekasih sudit komen blog ni :)

    JM...alaaa...terharunye JM ckp mcm tu...hihihihi...sy lgi suka ziarah blog JM..baca mcm mengembara sekali...hahaahah

    TT...betul tuu....sy plg suka terjah blog dia...hehehehhehe

    ReplyDelete
  9. @Time Traveller

    Alaahh TTBoy pun apa kurang nya saje tau nk kasi si JM berada di awan awangan heeee

    ReplyDelete
  10. Wah, nama zumal lekat gak yer... Tq ^-^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...