Thursday, 5 March 2015

APA YANG KORANG CARI??


Assalammualaikum wbt....

Tengah aku belek-belek blog aku ni...aku tertengok lak search keywords yang sangkut kat dalam blog aku nih....menarik jugak bila tengok apa yang dicari orang-orang kat luar tu kann....hihihiihh....meh aku kongsikan pe yang sangkut...heheheh







Cer korang tengok lak yang korang nye apa yang sangkut...kadang leh tergelak bila tengok keyword yang dicarik tuhh....hehehehe...aku pon selalu gak search menda yang ntah pape...mesti tuan blog pon gelak kat aku  jugak kan....hahahaahah...biar laaa...janji hepi...

32 comments:

  1. teringat search keywords yang sangkut kat blog sha arietu "blog pasal blue"..siapa laa yang search tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape laa yg suka search cenggitu kan ...huhuhu

      Delete
  2. Sejak saya tulis cerpen Dosa Si Penghantar Surat tu, banyak betul search keyword yang bersifat lucah masuk blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish2...siannyeee....suka sgt carik benda yg pelik2

      Delete
  3. Ada jugak org dalam dunia ni nak tahu kisah sedih... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kisah sedih.. mesti nak ambik ilham buat karangan.. hehe

      Delete
    2. mgkin dia tgh sedih kot hehehe

      Delete
  4. pencarian kameq deanna paling top..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu maksudnya ramai nk baca blog kameq deanna nih.....ce Wana check keyword blog wana..mesti ramai cari resipi :-)

      Delete
    2. alamak...tak top mana pon wana..hahahaha

      Delete
  5. blog ekin pulak ramai search pasal bolloywood hihihi... gara2 post pasal dia kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....leh guling2 kt tmn bunga pehni

      Delete
  6. macam2 keyword ada.. kandang kuncixg.. haha.. mesti typo ni

    ReplyDelete
  7. Tak tengok lagi ni... menarik gakk. Good idea

    ReplyDelete
  8. akan cek nanti ... klu x de idea , sis akan gunakan keywords yg popular utk dijadikan entry ... mudah kan kerja ... heeee

    ReplyDelete
  9. cool teh paling sedap ke Teh Ais Paling SEDAP....boleh agak org yg macam mana lah yg buat search nih heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cara plg cool utk search laa tu kot hahahah

      Delete
  10. Byk yg cari psl mknn di blog deanna ye.

    ReplyDelete
  11. saya pernah kena keyword lucah..adoi mak ai...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyooo....lucah jugak yg dicarik kan hahahaha

      Delete
  12. aritu pernah nampak gak orang search kucinxg. nape orang taip macam tu? -.-

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...