Monday, 9 March 2015

ROTI TISU DUA !!!






Assalammualaikum wbt...

Bagi menghabiskan cuti CNY....hokay...citer agak basi....heheheh....aku dan en suami....melepak kat kedai mamak....tak jauh dari umah aku...sasaran kedai mamak sebelah stesen petronas taman bunga raya salak tinggi....kalau tak familar taman bunga raya...IKBN kat jalan sepang nilai...haaa..mesti tau punya kannn....hihiihh....




Ktorang datang sini saja melepak....boring duduk umah...pe salahnya melepak kat kedai pulak kan....makan pon....makan ala-ala santai.....




Hokay.....ini menu yang aku order.....roti cheese dan teh ais....en suami order benda lain....coz kena order benda yang berbeza so leh rasa macam-macam makanan dan menjimatkan...hahahahah



Haaaa...ini menu en suami...roti tisu...sebenornya aku yang suh dia order roti tisu..leh cenggitu?? hahahaha....coz aku suka makan roti tisu...dalam masa yang sama nak makan roti cheese...nampak tak nafsu makan aku yang tidak terkawal??? hahahaha...aku hanya mampu makan separuh jer roti cheese tu...actually...aku nak merasa jer.....roti cheese bertukar tangan...hihihihi....pastu aku rakus meratah roti tisu....tetiba.......aikkkk...roti tisu dah abis.....aneyyyyy....roti tisu 1 lagi....hahahhahahaha....macam ketagih lak bila makan.....rasa puas bila dapat makan roti tisu....bila sebut roti tisu mesti aku teringat kisah suatu masa dulu.....aku order roti tisu...sekali mamak tu datang... bagi aku kotak tisu....adehhhhh....hahahaha....pengalaman kannnn...



31 comments:

  1. roti tisu dua!!.. siap!!.. hehe.. memang layan makan roti tisu ni.. rapuh

    ReplyDelete
  2. lama dah tak makan roti tisu nie... rangupkan..

    ReplyDelete
  3. kita pun selalu mcm tu, suka paksa husband order makanan yg kita suka boleh tumpang :D

    ReplyDelete
  4. kalau wana suka makan roti telur dan minum teh tarik suam..erm, memang kenyang sangat kalau dapat makan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huihh...roti telur pon layan gak kan hehhee

      Delete
  5. Roti tisu blom pernah order lg....tp nmpk sedap la. Kene cuba la pasni..

    ReplyDelete
  6. hahaha..bab bawak kotak tisu tu lawak!nasib baik tak Hati tisu...hehe

    ReplyDelete
  7. ingatkan roti tisu 2 utk 2 org mkn..TAPI...hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.....jgn habaq kat org len naaaa

      Delete
  8. Deana cuba makan kat restoran kayu....roti tisu special dia rasa dah menyamai 4 roti tisu tu, bukan sekadar sambung pinggan, kena sambung meja lagi....puas meratah, tapi satulah roti tisu ini manis sangat diorang buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm menarik tu kak...restoren kayu kat mana ekk...hihih

      Delete
  9. ada kedai mamak tu buat roti tisu tingggiiiiiii gila! hahahaha -blog kerusiburok-

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik perhatian org kan...hahhhaaha

      Delete
  10. Ujan2 ni...terliur plak...aduss

    ReplyDelete
  11. dh sihat betul2 ke dh blh update blog ni??

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...entry auto publish...still xbape sihat lagi

      Delete
  12. mesti kat kedai tu x de roti . tu sbb dia bagi tisu ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..dia bg tisu wat lap airmata

      Delete
  13. baru lepas makan roti doll...hihi

    ReplyDelete
  14. saya lebih suka makan roti cheese dari makan roti tisu. roti tisu kalau makan mesti banyak mata yang memandang. meninggi macam gunung roti tu. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...