Monday, 9 March 2015

WAYANG


Assalammualaikum wbt...


Seperti yang aku citer di entry aku yang lepas di sini ......lepas jam 12.30 tengah malam...ktorang bergerak ke alamanda.....wat apa??? nonton wayang gitewwww....hahahhaa...dah lama ktorang tak pegi tengok wayang....bila time cuti panjang leh laa meneruskan aktiviti cenggini kan....masa aku sampai kat GSC Alamanda...agak lengang....pape pon kena pegi kaunter untuk tuntut tiket yang aku beli online....dah dapat tiket beratur pulak beli bekalan...hihihihi




Bekalan kena ada...baru laa seronok...sebenarnya antara sebab aku tengok wayang sebab "bekalan" tu laaa hahahahha...menjadi satu kemestian....hihihi



Haaaa...nampak tak tuh??? heheheh.....sebelum tiba jam 12.55 tu melepak laa dulu kat lantai  GSC...heheheh...coz tak de kerusi..so duduk jer la kat lantai...aku nak tengok citer apa??? jenggg....jengggg jengggg.....hahahaha






Citer ni laaaa..Jupiter Ascending....citer pasal angkasa...citer ni dah lama dah mula...cuma aku jer yang baru nak tengok...hehehe...citer dia ok laa..banyak aksi...so tak boring....cuma kombinasi antara hero dan heroin dia macam tak bape menjadi...watak Jupiter yang dipegang oleh Mila Kunis ni macam agak kaku sikit...mungkin sebab aku bukan peminat dia...hehehehe...aku peminat hero diaaa...Channing Tatum...hihihi....tapi aku agak bosan dengan watak si Balem tuh...bercakap macam berbisik.....adehhh...rimassssssssss.....nasib baik tak banyak sangat scene dia....pape pon aku terhibur dengan citer nihh....nora bagi 3 bintangggggggg.....hehehhee

17 comments:

  1. Dah lama tak tgk wayang. Teringin jg spent time dgn hubby tgk wayang tp x sanggup nk tinggalkan ank2 pulak..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sian budak2 kena tinggal kan...xpe..tgk wayang kat umah pon boleh hihih

      Delete
  2. Cik candy pun dah lama tak tengok wayang. huhuu skrg nie lebih suka download jep.. Jimat bajet :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dulu pon sy suka donlod jer...tp kdg2 nk jugak tgk wayang

      Delete
  3. dh lama tak pergi cinema! lupa dah rasa popcorn cime tu cmne hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyooo...sedap popcorn tu eny...hehehhe

      Delete
  4. amboi bestnya tengok wayang..wana pula cadang nak tengok frozen fever bawak anak2 buah nanti..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. frozen??? tengok berkali2 pon still suka kann...lebih lagi budak2...hehehe

      Delete
    2. Betul2...suka jgk frozen ^-^

      Delete
  5. review akak macam apa yang saya rasa.gandingan diorang tak berapa menjadi kan.tengok pun sebab Tatum..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...sama laa kita sal...jnji tgk tatum

      Delete
  6. JM x tgk lg citer ni ..baru2 ni tgk Kingsman : The Secret Service..FUhhh...JM kasi 5 bintang..TOrBAIK

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bih dah kot citer nih..coz dh lama dah...heheheheh

      Delete
  7. wahh..! bestnya tengok midnite movie lagik.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheheh...midnite org xramai sgt...tenang jerrrr

      Delete
  8. Nk tgu citer kuar kt AstroFirst aje...hehehe

    ReplyDelete
  9. sis klu tgk wayang , kat alamanda tu le . dah lama tak tgk wayang ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...