Sunday, 1 March 2015

BERSANTAI DI FULL LAMAK CAFE



Assalammualaikum wbt....

Sesekali bersantai kat kedai makan pon ok kan....hihihi....alasan untuk yang malas macam aku laaaa....masa cuti Chinese New Year haritu....ktorang bersantai kat 1 kedai makan....tak jauh dari umah aku....dekat jer dengan tapak pasar malam  .....nama kedai tu Full Lamak Cafe...owner dia sangat peramah...hihihih....kalau tengok gambar menu kat atas tuu...nama air dia memang spesel....korang nak tau aku order air apa??? OMBAK RINDU.....hahahahhaa....macam mana rupanya??? hihihih









Amacam??? chantek tak Ombak Rindu ni?? Chantek kannnnn.....hehehhee....rasa??? sedap weiiii....ada rasa soda...ada rasa bandung...ada laici...warna biru tuh aku tak tau air apa....hehehehe....lagi ktorang order apa?? tak kan minum jer kannn....hihihihihih



Aku suka tomyam dia...sedappp....ayam goreng kunyit dia pon sedap...coz ayam dia digoreng dengan tepung sikit....so ada rasa crunchy...nyummm nyummm...sampai licin...heheheheh

28 comments:

  1. Ombak rindu..mmg rindu nk pegi lgi kan..
    nasib baik bkn ong bak.. hehe
    happy weekend sis deana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa...takut kena karate lak kalau pilih ong bak

      Delete
  2. Walawehhh! Terasa air tu sedang memanggil2 Ah Kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ah kak nk dtg yerr air tu tya...hahahah

      Delete
  3. wah jeles dan booleh buat marah ni hahahaa selamat santai dear deanna

    ReplyDelete
  4. Air ombak rindu tu cantik..
    Lepas minum ada rindu saya x?

    ReplyDelete
  5. masuk kedai owner baik dengan senyuman bagus.. kadang makanan tak berapa sedap pun kita rasa sedap nak makan... kalau masuk masuk jer pelayan atau owner macam cibai... sedap macam mana pun rasa tak sedap... menyampah plus menyumpah lagi ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu najib...yg ptg hospitality...ececehhh hihihih

      Delete
  6. kalo owner pun muka dah manessss cenggitu, mkanan pun msti sedap aje kan rasanya hehe. wahh kelasss kauu ombak rindu ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. layanan kena 1st class baru laa selalu dtg hihihih

      Delete
  7. kak deanna.. awat menggoda sgt air n makanan tu.. bg exact location please...mau pergi juga..heehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah....alamat sebenar xtau tp kat tmn seroja BBST

      Delete
  8. Sedapnye air ombak rindu, colorful pulak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh....presentation tu penting kann

      Delete
  9. owner peramah tu yg jadi mknn pun sedap ... klu air i miss u mcm mana lah agaknya ya ...

    ReplyDelete
  10. full la mak ni mesti selalu full kan..hehe.air ombak rindu tu nampak menggoda macam Aaron Aziz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...tergoda ngn aaron aziz ke sal??

      Delete
  11. tgh2 hari yg panass ni, air tu sgt menggoda ^-^....alaahaiii...

    ReplyDelete
  12. dari fulamak dan jadi Full Lamak!!..ingatkan salah ejaan tadi...

    ReplyDelete
  13. Ombak rindu? waduhh....lagi sedap jika minum berama Aeron Aziz

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow...leh pggil aaron aziz laa kalu cenggini hahaaah

      Delete
  14. perghh. nama cafe x boleh belah.. hehe... tapi tertarik la juga nak p....

    ombak rindu macam wajib je kena order.!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...