Tuesday, 31 March 2015

CUTI SEKOLAH : DOWNTOWN MINES



Assalammualaikum wbt....


Balik dari Jalan TAR...ktorang singgah pulak ke Downtown Mines....konon-konon nak jenjalan jerrr....cuci mata....last-last len pulak citer nyerrrr.....hehhehehe....akak-akak aku sambung lagi menyoping di sini....tapi tak banyak sangat laaa....ada laa dalam 5-6 barang jerrrr....hihihhi....aku pon pestaim jugak datang sini....kira meriah jugak laa kat sini....ktorang sampai dalam kul 8.30 malam...orang tak ramai sangat...tempat parking pon banyak lagi....





Meh aku kongsikan beberapa gambar yang sempat aku snap untuk tatapan korang....hihiihih.....







Dan aku tertarik dengan nota seroang penjual di situ sebagai peringatan untuk semua pengunjung....terutama yang tangan terlalu panjang tu yerr.....sila zoom yerr untuk baca....hihihiih




Hokayyy....akak-akak aku wat apa lagi kat sini??? meh aku tunjuk...diorang wat pe.....hihihiihih




Nampak??? akak-akak aku melepak kat tempat urut...nak urut kaki katenye...coz lenguh sangat....yelaa..dah gigih menyoping 2-3 hari...maun tak kaki rasa nak tercabut....hahhahaha....abang-abang ipar aku pon sama...urut siap bekam lagi....kat tempat urut tu ada tukang urut pompuan dan lelaki....so senang sikit yang pompuan nak urut....siap ada langsir....aurat pon terjaga...hehehhehe....sementara akak-akak aku berurut......aku dan en suami sambung jenjalan....tak jauh dari tempat urut tu aku tengok ada orang ramai berkumpul kat 1 gerai....aku pon tengok laa per yang menarik....rupa-rupanyaaaaa..........













Ada aiskrim gulung....leh laa aku tengok seketika cara-cara buat aiskrim tu secara live....hihiihih....menarik jugak laaa...cuma masa tu aku tak beli la...coz perut kenyang lagi.....setelah selesai urusan urut mengurut...membeli belah..ktrorang pon bergerak balik...dalam kul 12 malam jugak laa baru bergerak....sampai umah dalam kul 12.45 pagi.....soknye apa jadi???? hihihihihi


to be continued.....




36 comments:

  1. Hebat betul korang...kaki x lenguh berjalan dr pagi smp ke malam ^^

    ReplyDelete
  2. shopping shopping deanna jgn berenti heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berenti bila duit hbis kak noor hahaha

      Delete
  3. agk2 pencuri tu sentap x, klu baca nota tu?? ke dia buta huruf??

    ReplyDelete
  4. huhuuiii...pegi tmpt yg jadikan dompet nipis...adeihhh

    ReplyDelete
  5. kat mines ada downtown rupanya ... x tau lah pulak .

    ReplyDelete
  6. ohoooo..hati digaru-garu rasa nak shopping juga ni deanna... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyooo...usah dgaru selalu wana...hahahaah

      Delete
  7. Aduiiii... Bile masa plak ada entry ni... Laju betul update... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  8. asikrim gulung pulak dah?

    IbuNoey dulu rajin gak pegi menyoping ni.tapi sekarang,kena sabar dulu sebab keadaan tak mengizinkan.ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eskrim gulung tu kira dh lama jugak tu kan....hihihih

      shoppng bila ada keperluan jer skg ni hihih

      Delete
  9. fuyo!!!! sempat lagi tu singgah di Downtown!!..mmg x tahu penat tul..kalau JM dan membuta dalam kereta..turunlah korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuh....sian tgk diorang nk berjalan...so layan kan ajeee

      Delete
  10. ice cream tu dah gulung pastu goreng?...gulung dengan ROTI?

    ReplyDelete
  11. salam singgah n follow

    lama tak gi downtown...

    ReplyDelete
  12. mesti orang kata 'akak-akak ni shopping sakan sebelum GST'..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas gst pon menyoping jugak sal hahaha

      Delete
  13. saya hari hari lalu The Mines tu tapi tak pernah singgah downtown dia. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dpn mata mmg jarang nk pegi kan...hihi

      Delete
  14. sedapnya menu tu.. shopping sebelum GST

    ReplyDelete
  15. woooo eskrim gulung yg femes kat thailand tu daaa smpai mesia ehehe..
    keje kita cedok idea orang je tapi baguih la.. xdela kena p thailand ye dak =P

    kekakaks awok mmg terbaik la.. memang kaki nyopping..
    kirim salam k hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesia mmg suka ikut mgikut ni kan heheheh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...