Tuesday, 3 March 2015

MISTERI RAK TERUNGKAI


Assalammualaikum wbt.....

Masih ingatkah korang mengenai rak yang aku beli macam dalam gambar di atas tu??? Dulu aku ada citer pasal rak ni kan...yang regenye RM9.88 macam yang aku citer di sini ....rak ni laa satu-satunya yang memenuhi spesifikasi aku iaitu tidak melebihi 15 inci.. nape mesti 15 inci??? misteri kannn....hahahahhahaa....meh aku citer nape mesti cenggitu......





Haaa....inilaa hasilnyerrr......rak tu dibaringkan...baru mematuhi spesifikasi ketinggian 15 inci...coz aku nak letak printer atas rak tuhhh....bawah meja aku....sebab tu tak leh lebih 15 inci...nak letak tempat lain..tak sesuai coz jauh dari soket dan pc....bawah meja jer sesuai....nape baru sekarang nak carik tempat letak printer??? coz aku baru dapat printer...simple jer jawapan aku tu kan..hihihihi.....tu ehsan dari my immediate boss yang bagi printer tuhh....sebenonye printer tu untuk dia..tapi dia tak nak,,,dia nak guna printer lama dia...so dia pass printer baru tu kat aku....maka suka sangat la aku kannn....mekasih Puan Asma...heheheh....sebelum ni aku kena berlari kat mesin fotostat@printer kalau nak print...coz tu jer printer guna sama..tapi kena bayar la kan...so nak jimat...kena guna printer asing..belanja berhemat...hihihii...hokayy...sekarang misteri telah terungkai....misteri sangat ek??? entah laaaa....yang penting aku dah ada printer...hahahhahaha

21 comments:

  1. Ada printer sendiri lg cepat dan mudah buat kerja. Baik betul boss deanna..alhamdulillah rezeki. Buat keje elok2 ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...cepat dan mudah hihihi...mekasih SU

      Delete
  2. sekarg senang lh kerja ye.. sy letak printer atas kotak dia jer...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ai pun ada printer sendiri.. tak dak sapa kacau.. hehe.. suka bila nak print tak payah tunggu turn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huii...untung u da printer sndiri...weolls kena share u hahahaha

      Delete
  4. jimat masa...x yah tgu turn.. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat masa coz xyah berlari ke bilik printer ahahahhaha

      Delete
  5. haha..kreatif ni.rak berdiri jadi rak baring.asal boleh..

    ReplyDelete
  6. hahahaha saya pun selalu buat mcm ni.. yg penting kita kreatif nak transform sesuatu benda tak payah beli yg mahal atau customade bahagian meja bawah tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting prktikal utk digunakan hihihi

      Delete
  7. hahah..memang kreatif sangat buat macam tu...bagus ^_^

    ReplyDelete
  8. patut la x nmpk Pn melepak kat bilik fotostat lagi..rupanya da ade printer...cehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah....pe kerlasss lepak kat situ lagi dah...nmpk x riak?? hahahha

      Delete
  9. ohh...tu je hahahaha..ingatkan misteri nusantara

    ReplyDelete
  10. eh murahnya rege dia... hahaha... x pernah lak try letak rak macam tu. hehe menarik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. time offer jer dpt rege cenggitu...hihih

      Delete
  11. idea penjimatan ruang yg bagus tu ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...