Friday, 6 March 2015

MAKAN-MAKAN LAGI




Assalammualaikum wbt...

Bila cuti CNY yang lepas...boring gak bila asik melepet jer depan TV.....so aku pon ajak la en suami jenjalan...sebenonye nak ajak pegi makan kat luar....coz teringin lak nak makan kat luar...padahal aku malas nak masak....hahhahahaha...pikir punya pikir....pikir punya pikir.....akhirnya ktorang bersetuju nak pegi makan...kat 1 kedai makan....pastu aku nak tambah lagi aktiviti pas makan ...pe dia??? rahsia...hahahhahaha..



Kedai makan yang ktorang pilih ialah Sofina Seafood....sape yang duduk kat putrajaya mesti tau punya...tak jauh dari kedai goreng pisang yang sedap kat Gate 1...dengarnya sedap makanan kat situ....masa aku sampai dalam kul 9.30 malam...tak ramai sangat pelanggan...tempat parking masih ada kosong...sebelum aku makan...aku sempat laa snap gambar....sila telan air liur yerrr...hahahahah








Aku makan dengan berselera giler...coz lapar...hahahah...servis kedai ni pon bagus...coz sekejap jer tunggu...aku paling suka siakap masak 3 rasa..sedap...ikan dia ranggup....cuma kuah dia sikit....kalau kuah dia banyak sikit...mesti lagi best...kiranya tak rugi laa makan kat sini...harga pon rasa ok...cuma aku tak ingat bape coz bukan aku yang bayar...hihihihi


Lepas makan....destinasi seterusnya????


to be continued....


13 comments:

  1. Kecuq air liur tgk gmbr mknn. Tomyam dgn kailan ikan masin ke tu? Mmg yg tu pun yg kami selalu order time sekali sekala mkn di luar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....sy pon selalu order menu tuh...sedap kan heheheh

      Delete
  2. berenti sebelum kenyang tau deanna heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyooo...mslh nye kak...makan xberenti hahaha

      Delete
  3. Sofina Seafood? x pernah dengar lak. nanti nak cuba lah. thanks inform ^^,

    ReplyDelete
  4. selalu gak lepak Putrajaya..nak cariklah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh carik nnti sal..kt gate 1 hihihi

      Delete
  5. kedai ni tutup jam berapa eh Deanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tak pasti lak JM...kul 12 masih bukak kot hihihih

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...