Thursday, 12 March 2015

TERIMA KASIH "AH KAK"


Assalammualaikum wbt

Kali ni baru ada kesempatan nak hapdet pasal entry ni...haritu kan...tetiba aku dapat sampul comel....tertanya-tanya jugak...surat dari siapakah?? perasaan ingin tahu tu membuak-buak...siapakah gerangan kan...tapi pe kan daya...hari tu aku super super duper busy....so tak sempat nak bukak sampul tuhhh....sebenonya aku lupa...leh gitu?? hahhaha...coz sampul tuh diorang pass kat aku masa aku baru nak bukak pintu bilik aku...bila dah bukak bilik...aku letak sampul tu atas meja..dan aku berlari-lari pulak ke tandas....hahahahahahh...pastu terus lupa......






Chomel kan sampul tuhhh....keesokkan harinya baru laa aku ada kesempatan untuk bukak..jengg..jengggg...jengggggg....siapakan orangnya??? hihihihi



Suka setem tuhh...macam dalam hati ada taman...hahahahhaha




Waaaaaa.....tanjat gegirl dapat hadiah dari blogger pemes macam "ah kak"....terharu tauuuuuuu....ingat jugak kat kita nihhhh.....sobb...sobbb...hahhahahaah.....mekasih bebanyak kt ah kak Scdha Sein (SS).....kumapta...ececehhh...speking koya coz ada orang nak pegi koya nanti......hihihihih....

Sape-sape yang belom mengenali beliau...leh laa singgah kat blog nya...gerenti korang mengekek-ngekek..mak iloi-iloi (memetik ayat SS) kalau baca....hahahahah....macam tak sabar pulak nak tunggu entry dari SS ke koya....hehehehe....mekasih lagi sekali aku ucapkan kepada SS untuk hadiah yang chomel nihhhhh....suka sangatttttt....hihihihi

P/S : JM....tak sabar nak tunggu entry travel kat negeri gajah putih haritu....entry untuk khidmat masyarakat mangsa banjir pon masih ditunggu....hahahahahahah

43 comments:

  1. orgnya memang baik..hehe.. membodek kat sini.. ada org p koya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 lah dia dgr..perlu tunggu after 10 days...

      Delete
    2. hahaha....harap2 bodek tu berjaya...

      Delete
    3. ahakss....semua org kenal SS kan..ofcoz dia ingat kawan kesayangan dia tu terutama JM ahahahahah (ayat nk kasi korang jelezzzz)

      Delete
    4. hahaha...JM....dengki punya pasal...

      Delete
    5. Tak salah jadi perasan... Asalkan x ke Tanjung Rambutan! Betul x JM? Ha Ha Ha...

      Delete
  2. Alhamdulillah, rezeki... tahniah dear...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Masyukkk...rezeki deanna ^^
    Bertambah lg koleksi key chain..

    ReplyDelete
  4. SS ke Koya ke?wah wah wah..tak sabar nak baca entry gak!

    tahniah kak Deanna..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki deanna dari SS, akak pun suka jugak masuk blog SS everyday maaa haha

    ReplyDelete
  6. wah...seronoknya deanna dapat hadiah..cantik..tahniah ya :)

    ReplyDelete
  7. tahniah ye :) rezeki betul. hehe.. jeles lak

    ReplyDelete
  8. Tahniahh dpt hadiah!..hihihi :)

    ReplyDelete
  9. Deanna tunggu entri Thailand dan misi bantuan banjir..ingatkan nak simpan dalam museum je heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyooo...sy setia tggu entri tu tau JM...heheheeh

      Delete
    2. JM nak tunggu banjir sekali lagi! Baru dia update! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. haa....kono lagi? tepuk dahi ahaahah

      Delete
  10. sob..sob..sob..JM punya belum sampai..mesti abg posmen dah songlap sbb dia dah penat asyik ngantor ke rumah JM je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah..abg posmen penat pnjt umah JM..bgi dia rehat jap..

      Delete
  11. seronok kan dapat kenalan yg pemurah dan baik hati nih..terima kasih SS...tahniah SS ehhh tahniah Dina (nama femes!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM pn ape kurang nye...sama2 baik ati & pemurah...(kipas...kipas... ^-^)

      Delete
    2. Rin..kipas belum cukup...aircond plzzzzzzz hihih

      Delete
    3. Hoho...kita bg york cooling king!!

      Delete
    4. hehehe..sonok dpt hadiah dr kengkawan kan..rasa dhargai sesangat..

      Alaa..JM pon pe kurangnya...pemurah gitew..ok sy pakai ekon yg besar punya..2.5hp hahahaha

      Delete
  12. tahniah...tahniah...sgt best!! ^-^

    ReplyDelete
  13. bestlah dpt keychain ... sis suka dgn bahasa selamba ss yg suka bagi nama samaran tu ... hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan..leh wat koleksi nihh...hehehe

      Delete
  14. bila baca netry di blog SS tu mmg sakit perut gelak.. kalau di office kena baca time bos takde.. hahahahhaa

    ReplyDelete
  15. Amboi korang sedap betul buat ketupat! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...