Wednesday, 3 December 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad




JANGAN LUPA JOIN GA AKU YEERRR (^_^)





20 comments:

  1. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  2. hehe.. yang give away dah tak de ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. GA yang mana ek?? sy pya da lagi hihiihih

      Delete
  3. Singgah dari segmen yang sama

    http://andisakinah.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  4. hai assalamualaikum :D

    singgah sini ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #175

    ReplyDelete
  6. Datang dr segmen yg sama...
    gudluck!

    Jemput bertambah serta tambah kenalan di blog cikgu
    Kisah Cikgu Farha

    ReplyDelete
  7. bagus support segmen kwn2 blogger ni smbil tambah kenalan kan hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...