Sunday, 21 December 2014

MEMBAYAR HUTANG....BLOGWALKING


Assalammualaikum wbt....

Setelah balik dari bercuti haritu...aku gigih laa membayar hutang...hutang per?? hutang melawat rakan-rakan blogger laa kannn...coz masa aku akt kampung aku memang tak sempat nak blogwalking...pertama sebab...aku nak tumpukan masa dan perhatian pada family....coz kekerapan balik untuk bersama keluarga tu amat jarang berlaku...bila dah de peluang memang betul-betul bahagi masa untuk keluarga...kedua...masalah internet kat kampung aku...macam biskut...nak post entry pon problem...so blog aku aku tinggalkan sepi untuk seketika...namun aku masih tinggalkan korang dengan entry yang aku dah set autopublish sebagai tatapan korang untuk sementara waktu...hihihiihhi


Sepanjang tempoh itu... ramai rakan-rakan yang singgah...komen...join GA...di blog aku nih....namun aku hanya mampu membaca dan melihat...nak blogwalking jauh sekali....so bila dah kembali semula ke KL...aku cuba untuk membalas segala hutang yang ada....dan sehingga entry aku ni ditulis...aku masih gigih membayar hutang tersebut....semoga Allah mengurniakan kekuatan dan kesihatan kepada aku untuk meneruskan usaha blogwalking di blog kalian....aminnnnnnnnnnnn....

Kepada rakan-rakan yang aku lom singgah lagi...sila maklumkan takut aku tertinggal...dan kebiasaannya bila aku singgah...aku akan follow blog korang...kecuali aku terlupa atau aku tak jumpa button follow....hehhehehee...moga di maafkan laa yer...faktor usia....pape korang leh inform aku untuk remind yer.....ingat mengingati tu amalan mulia....heheheheh...

OK..aku mau sambung lagi jenjalan nih...jumpa nanti yer... (^_^)

23 comments:

  1. http://madey09.blogspot.com/2014/12/carta-hits-seminggu-di-blog-pesona.html datang baca entry hits Etuza ya..alala hits lah konon kan..siput ja tu.
    Terbaik aktiviti blogger. Bukan hutang dek tapi membalas kunjungan hehehe..tak semestinya nak balas pun dek..dari kita ja ya..apapun deanna ni baik hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehe...spya menjadi lebih bertanggugjawab cikgu...

      Delete
  2. kalau BW hati2 jangan klik yang nak minta email ya ..hati2. kecuali kenalan yang memang kita kenal dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee cikgu...mekasih coz igtkan hihihih

      Delete
  3. Ingat hutang apelah tadi..kita langsai ajelah tu..

    ReplyDelete
  4. slow2 membayar hutang.. hehee.. bestnya bercuti dpt luangkan masa dgn family :)

    ReplyDelete
  5. masa bersama keluarga mmg lbh ptg ...

    ReplyDelete
  6. selamat berblogwalking... kita pun tak sempat nak blogwalking segmen n giveaway yang join ni... aduhh line xmolek uje2 ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq2...yer laa skg musim ujan...hati2 tau...

      Delete
  7. terima kasih dah singgah ke blog saya... tak mengapa... kalau ada family tu dulukan family lah... saya pun hujung minggu lepas ada tamu... super2 busy nak berblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....family perlu jd keutamaan kannn

      Delete
  8. Selamat melunaskan hutang, sis ;)

    ReplyDelete
  9. Akak jangan risaulah. Akak antara senarai blogger yang paling rajin blogwalking. tak macam saya, malas!!! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...bila de kelapangan jer bru leh BW

      Delete
  10. xpe Deanna. bila dah free2 baru on blog hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...time free jer bru leh BW..hihihi

      Delete
  11. sis JM pun tengah bayar hutang BW kat sini :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...