Wednesday, 31 December 2014

SESI KARAOKE ATAU TARAK OK KE?

karaoke

Assalammualaikum wbt....

Sebelum terlupa....aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Mira kerana sudi belanja kami-kami ni karaoke sambil makan-makan....len kali leh belanja lagi...hehehehhehe...hari jumaat lepas 19 Disember...ktorang yang pompuan-pompuan ni pergi Superstar Karaoke kat alamanda putrajaya...time lunch hour...so Cik Mira dah tempah siap-siap bilik besar untuk ktorang dengan makanan sekali...banyak wooo...makanan...majlis nyanyian dimulai dengan penaja menyumbangkan beberapa lagu...lepas tu diikuti dengan penyanyi-penyanyi hebat yang lain...hahahahahh...orang dok sibuk nyanyi...aku sibuk makan...hhahahahaha....makanan kat situ sedap-sedap belaka....krukk krakkkk...aku makan....hihihihihi...


karaoke
 
karaoke

karaoke

Haaaa...nampak tak ktorang sibuk makan??? hahahahahha...siap kongsi-kongsi makanan dan minuman lagi...betul-betul meriah...korang nampak tak amoi sorang tu dalam gambar kat atas?? haaaa...dia AJK makanan...tukang potong kek...tuang air...dan pass makanan...memang cekap....hahahahhahaha...keje aku...tunjuk makanan dan makan...hahahhahaha..sedang ktorang sedap makan dan nyanyi...tetiba kuar lagu Epi Besday....surprise untuk sorang member ktorang yang sambut birthday pada beberapa hari lepas...kek nye ditaja oleh teammate dia Eazlye Reefa....dia wat sendiri kek tu...aku temankandia beli bahan-bahan pada hari sebelum tuhhh..so dia ada citer macam mana nak wat kek aiskrim tu kat blog dia di sini ......nanti korang try ehhh...senang bangat nak wat kek tuhh....leh wat sebagai projek masak-masak bersama anak-anak kecik....hihihihihihi












24 comments:

  1. wahh..ada kelaian tu celebrate besday di bilik karaoke katanya..kalau minta JM yg nyanyi mahu semua org pengsan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha...sy pon kalau nyanyi semua pon pitam...

      Delete
    2. sore sis DM sdap lah...pnh dgr ^-^

      Delete
  2. wah syok la cm ni... smabil berkaroke smbut besday

    ReplyDelete
  3. hahaha..xsangka ade AJK makanan time tu..senang kerja kita..makan dan nyanyi jek..

    ReplyDelete
  4. Pertama kali dengar masuk pusat karoeke bukan sebab nak nyanyi tapi nak makan. Hahaha. Tapi kalau makanan tu sedap sedap, lebih baik makan dari nyanyi. Nyanyi tak kenyang. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahaha......org len sibuk nyanyi...sy sibuk makan....time cenggini laa baru best makan....

      Delete
  5. Lorrrr... Patut laaa banjirr... Gurau je... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah...sy pon bru tau sebabnyeeee

      Delete
  6. best tu ... sambil makan sambil nyanyi ... meriah

    ReplyDelete
  7. wah! seronok ya ...remaja nikmati lah dengan ukuhuwa yang baik mengisi rohani mantapkan iman..bagus sesekali ..santa bersama kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali bersantai bersama rakan opis hihiihhi

      Delete
  8. bila kena belanja ni kira rezeki tu..kena pergi..lagipun semua kaum hawa kan

    ReplyDelete
  9. bila kena belanja ni kira rezeki tu..kena pergi..lagipun semua kaum hawa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaum adam g solat jumaat...kaum hawa amik peluang...heheeheh

      Delete
  10. Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najid : cam sama je komen ni di blog2 lain :-)

      Delete
    2. tq...najib...semoga kita lebih tabah di masa akan dtg...hihihihi

      JM...huihhh...mmg alert tol...hahhahahah

      Delete
  11. lama dh xkarok.. dulu time study rajin nyanyi berjemaah. hahaha. sedapnya karok sambil makan. siap promote kek. hhee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...