Wednesday, 3 December 2014

PENAH DENGAR TAMIYA??





Assalammualaikum wbt....


Penah dengar TAMIYA??? aku pon bukan tau sangat pasal TAMIYA ni...bagi peminat kereta kecik yang bergerak menggunakan bateri...TAMIYA tu bukan nama asing...siap de tournament lagi...hihihihi..kali ni aku nak promot 1 page FB yang jual TAMIYA ni...kot2 laa bila aku promot nih...admin dia  leh sponsor untuk GA yang aku anjurkan masa akan datang...hhahahahahhahaha...





Korang leh tengok dalam page dia tu apa barang dia ada...usha2...cuci mata...tengok gambar...antara stok yang aku leh kongsikan kat bawah ni..harga lebih kurang dalam RM50-RM55 cenggitu laa kalau xsilap aku...








Selain tu...de jugak jual set yang RARE...harga dalam RM200++ lebih kurang...jangan tanya aku nape harga dia macam tu..kena tanya tokeyyy...hahhahaha...aku kongsikan sedikit koleksi RARE ni yeerr....












Haaaaa...amacam?? hebat x koleksi tu....kalau korang nak tanya lanjut atau nak mintak diskaun sila laa sebut nama aku 10 kali...hahhahaahahah...tapi serius ni..sebut nama aku...cakap anda adalah pembaca blog aku...mana tau tokey leh bagi harga special...psssttt...sebenarnye...tokey dia anak sedara aku...hhahahahahahhaha...aku kena laa promot bisnes dia..kang dia xjadi lak anta aku ke airport kang...ehh...berani ke dia xjadi anta...kang aku aku ugut "syurga ko bawah tapak kaki aku"...kah kah kah...pape korang kontek laa dia yerrr...selamat shopping yerrrr...


ABAM'S HOBBY  [002289329-H]




JOM JOIN GA YANG AKU ANJURKAN (^_^)
KLIK BANNER DI BAWAH





17 comments:

  1. Owhhh...pernah..pernah dengar lama dulu.
    Still femes rupanya.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah dgr ekk..sy xpnh dgr pon seblum ni...hihihih

      Delete
  2. dulu masa kecik2 layan gak, dah tua2 ni malas dah...faktor usia mungkin?? tapi saya masih layan LEGO..heheeeee

    ReplyDelete
  3. x tau pula pasal nama tu..tapi bila dah tengok keta tu baru tau..pernah nampak :)

    ReplyDelete
  4. Dulu mmg gile tamiya.. sggp xmkn sbb nk smpan wet nk beli kerete nie.. nak2 ade geng lak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah minat kan...sanggup wat pe jer..hihhi

      Delete
  5. Tamiya memang best buat koleksi...

    ReplyDelete
  6. Zumal pernah main gak masa sekolah dulu...

    ReplyDelete
  7. first time tgk ni nama ni . dari minat / hobi jadi bisnes mmg hebat ...

    ReplyDelete
  8. festime sis JM dgr nama ni tau..bila baca tajuk entri ingatkan produk kecantikan ahahaha..sALAH!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaahahha....kelakar gilerrrrr...hahahahah...gelak lagiii

      Delete
  9. jyeahh dulu pnh jd fenomena jugak kereta Tamiya ni masa zaman 90-an dulu. kami adik brdik pakat simpan duit semata2 utk beli kereta Tamiya ni. ada anime nye dulu yg psl main kereta ni kalo x silap nama anime nye Dashyankuro kot hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...