Sunday, 14 June 2015

KEDAI BAWAH POKOK VS HOTEL

Lobi hotel....Pemandangan dari kedai makan...


Assalammualaikum wbt...


Haritu ktorang malas nak pergi makan jauh-jauh...so ktorang decide makan kat gerai dekat-dekat jer...nak tau kat mana?? Kat depan hotel...ahahhaahahah...teramat dekat...gerai tu betul-betul depan hotel..3 langkah jer...hheheeheh...masa ktorang makan kat situ..tak ramai pun orang...meh aku kongsikan gambar yang aku amik...hihihi















Ktorang order menu yang biasa jer coz macam  tak ada selera sangat...eh yeke?? Heheehe...makanan kat kedai tu sedap jugak...patut la orang ramai melepak kat kedai tu sampai pagi...hihihihi....


Selesai makan kat situ..ktorang bergerak ke hotel..tapi bukan  naik ke bilik masing-masing tapi nak pergi cafe hotel..nak buat apa?? Ktorang ada kerja yang belum selesai...so kena sambung buat kerja..bila dah duduk kat meja cafe...kena la order sesuatu...maka ktorang pun order yang ringan-ringan jer...hihihihi...






Ringan-ringan jer kan?? Heheheeh..ktorang melepak situ sampai cafe tu tutup...tapi kerja masih belum selesai...huhuhu....kena sambung esok nya...apa-apa kena rehat jugak kan...heheehe...entry berkaitan aktiviti ktorang kat KB makin hampir ke penghujung..tinggal beberapa entry je lagi untuk habiskan...harap bersabar yerr...heheheeh



Bersambung....











20 comments:

  1. nampak pon memang sedap la..hehe..terliur plak..dah la tegh lapar nih.

    ReplyDelete
  2. teh tarik berbuih melimpah ruah, meriah sungguh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....nasib baik sedap teh tuu

      Delete
  3. nampak sedap je makanan kat gerai depan hotel tu.

    ReplyDelete
  4. 3 langkah je....betul ke nih ce kira semula hihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...3 langkah yang besar....hahahahah

      Delete
    2. kalau pendek macam saya jadi enam langkah kot..hihihi

      Delete
    3. kena lompat la kalu mcm tu sal...hahaha

      Delete
  5. kalau JM lah kan..dh mkn di kedai bawah pokok tu...dah x de selera dh nk mkn ringan2...nk jaga badan katanya hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...jga bdan la sgt kan...ktorg terpkasa order..kalau x...xleh duduk situ...hhuhuhuhu

      Delete
  6. bestnya lah hai kalau keje asyik outstation je...kalau JM ni paling jauh bilik mesyuarat kat opis je lah..kalau nk jauh lagi pegi cari tiket AA

    ReplyDelete
  7. Kariiii... Ohhhhh Kari... Kat opis kaaa kat luarrr? SS ada pos sampul surat... Dah dpt nanti inform eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kt opis..tp harini de keje luar..hehehee..ada sampul ehh...yeayyy...sukaaaa hahahaajha

      Delete
  8. Lama tak rasa suasana lepak kat kedai sampai pagi. Hehe :)

    ReplyDelete
  9. mak ai...gambo makanan lagi
    tengok jam jab ye...lah baru pukul 11 pagi ni
    parah ni...

    ReplyDelete
  10. teh limau ke tu ... ni mesti kat cafe je ada wifi

    ReplyDelete
  11. hehehe dedua tempat makanan menggoda.. CT kalo pegi cafe pun kdg2 order yg simple2 saja sbb nak lepak yang lebih.. hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...