Thursday, 11 June 2015

SESI PENGHANTARAN HADIAH GA KAMEQ DEANNA

Assalammualaikum wbt.....


Senarai pemenang GA yang aku anjurkan telah pun diumumkan...bagi yang belum menyemak boleh tengok  SINI ....aku telah cuba menghubungi semua pemenang untuk memberi maklumat seperti nama dan alamat untuk memudahkan aku menghantar hadiah....ada yang pantas memberi respon...sampai tak menang tangan aku nak reply....hehehehe..bagus...cuma ada beberapa orang lagi yang belum memberi maklumat....aku harap kalau mereka baca entry aku ni...tolong bagi maklumat dengan segera yer....kalau boleh aku nak settle secepat mungkin...selesai urusan untuk pemenang GA baru aku leh fokus untuk pos hadiah kepada Top 20 Pengomen di blog aku nih...sory yer kengkawan...lambat sikit nak pos...bagi aku ruang sikit untuk settle sedikit lagi urusan pos pemenang GA aku ni yerr....hihihihi








Ini sebahagian daripada hadiah yang aku dah poskan kepada pemenang GA aku....ada sikit jer lagi yang belum aku pos kan...ada juga yang dah terima barang yang aku pos kan...hihihiih...tapi ada juga yang terima dalam keadaan yang tidak elok atau pecah...kepada pemenang yang terima barang yang dah pecah atau rosak tuh....sila bagitau aku yer...nanti aku ganti dengan hadiah lain..sorry la yer....tak berniat nak hantar hadiah yang dah pecah kat korang....mungkin pecah semasa proses penghantaran......huhhuuhuh....dengan rendah diri aku mohon maaf kalau hadiah yang korang terima tak seperti yang korang idamkan....







27 comments:

  1. alhamdulillah hadiahnnyer dh selamat sampai tq ya..semoga di permudahkan insya allah

    ReplyDelete
  2. Perrrghhhh! Perghhh! Macam org nak niaga pasor malam.. keh keh keh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergghhh...org niaga pasar mlm cenggini kaa...perghhhhh hahahaha

      Delete
    2. Ini dah macam tauke niaga online tersohor ni, Sis!

      Delete
    3. jangan parcel kena bukak sudahla...haha

      Delete
    4. Memang keji laaa sape bukak parcel org tu.. X amanah... Nak kena pacal leleh nihhh... He he he...

      Delete
    5. eee yang bukak2 parcel tu semua mmg x patut sungguhla..

      Delete
  3. macam nak meniaga ja Kak D.. hehe..
    semoga murah lagi rezeki kak D.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...ada rezeki lebih kita kongsi2 la kan

      Delete
  4. hadiah utk JM ada :-) x join GA tapi nk hadiah mahu kena lempang nanti hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha....ade....spesel punya....tggu ehhhh

      Delete
    2. Memang nak kena lempang nih... Keh keh keh...

      Delete
    3. hehehe.. rerupis laaaa akan dapat jugak hehehe..

      Delete
  5. hebat...bungkusan tu macam orang berniaga online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha...dh mcm org meniaga dah ehhhh

      Delete
  6. Sis D, terima kasih banyak2. Hadiah GA kirimanmu telah selamat ku terima semalam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....dh terima eh Farrah...ada rosak x??

      Delete
  7. Tahniah buat penerima hadiah ^-^

    ReplyDelete
  8. sayangnya tak dapat sambut hadiah sendiri..sebab dah kat perlis...tak sabar balik nanti nak tengok...thanks KD!

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada dapat hadiah tu

    ReplyDelete
  10. terlepas kot GA ni
    tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  11. huhuhu.. tengah bizi akak kite ni rupanya hekhek..
    naaaak hadiah nak hadiah !! *tagih simpati* lol hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...